TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS GENÅBNER FRA D. 17. JAN.🎉🎉

RETNINGSLINJER FOR VORES ARRANGEMENTER KAN FINDES HER

VILLADS FRA VALBY
BILLETPRIS: 25 kr. inkl. gebyr
Dato: søndag D. 08. maj 2022
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 1 time
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede
Aldersgruppe: Fra 4 - 8 år
  • 08.
    maj. '22
    søndag
  • VILLADS FRA VALBY
    KONCERT OG FORFATTERMØDE

Mød Villads fra Valby både i bøgerne som vi kender ham, og nu også gennem musikken, når den skønne duo Trolle og Tormod slår sig sammen med Anne Sofie Hammer, der har skrevet de folkekære bøger.

Først vil Anne Sofie Hammer læse højt af Villads fra Valby bøgerne og efterfølgende kan man danse og synge med til de gode sange med ny original musik og tekster.

Vi glæder os til en formiddag sammen med Villads, Trolle, Tormod og Anne Sofie.


Bag om projektet

De folkekære børnebøger om Villads fra Valby har stor betydning og underholdningsværdi for mange danske børnefamilier. Trolle og Tormod har i samarbejde med Kalle B, sat musik til denne børnebogsserie for at skabe en ny gren indenfor børnemusikken.

Kalle B har siden 2013 beskæftiget sig med børne genren primært indenfor musikken, og står bag projekter som BørnefestiBal, Pippelipop, Stella Polaris og senest Børnefestivitas i Taastrup Kulturcenters Have i sommeren 2021.

Børnegruppen Trolle og Tormod er kendt for sine underfundige værker og har spillet over 1000 koncerter for børn og voksne på forskellige spillesteder, skoler, kulturhuse, biblioteker, festivaler mm. De har bl.a. udgivet to albums; 9 sange man kan lære noget af – og 1 sang om en makrel og 12 sunde sange – og én der er for fed samt Indspillet EP’en ”Beatbox Åh Beatbox” sammen med Chapper.

Hver især har de medvirket som studiemusiker på plader med Natasja, Bikstok Røgsystem, Erann DD m.fl. og optrådt med bl.a. Bikstok Røgsystem, Natasja, Klumben og Raske Penge, Wafande m.fl.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Kulturhusene
Tlf.: 4335 2843
E-mail: kulturhusene@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Kulturhusene
Tlf.: 4335 2843
E-mail: kulturhusene@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/