• Billetsalg - Taastrup Teater & Musikhus

BILLETsalg

Du kan købe billetter til Taastrup Teater & Musikhus' og Høje-Taastrup Teaterforenings koncerter og forestillinger her på teaterogmusik.dk eller via billetter@htk.dk.

Du har også mulighed for at møde fysisk op på Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup på onsdage kl. 10.00-15.00 og torsdage kl. 10.00 - 16.00.
 

gavekort

Vil du give en, du holder af, en dejlig overraskelse? Så er et gavekort til Taastrup Teater & Musikhus måske lige sagen. Du vælger selv et beløb ml. 100-2.500 kr., og gavekortet kan bruges til alle de forestillinger, som Taastrup Teater & Musikhus selv er arrangør for.  

Køb gavekort
 

mængderabat

Ved køb af mere end 30 billetter er der en mængderabat på 10% af billetprisen. For at gøre gavn af denne rabat skal du skrive til os på: billetter@htk.dk. Dette gælder kun for de arrangementer, hvor Taastrup Teater & Musikhus er arrangør.
 

UNGRABAT

Til udvalgte forestillinger og koncerter har unge under 25 år mulighed for at købe billetter med 25% rabat.
 

KØRESTOLSBILLETTER

Taastrup Teater & Musikhus reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan bestilles på billetter@htk.dk og sælges efter først til mølle.
 

LEDSAGERBILLETTER

Taastrup Teater & Musikhus giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til: billetter@htk.dk.
 

RETURRET

Køb af billetter og gavekort er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge retur efter køb. Hvis arrangementet er aflyst eller flyttet til en ny dato, refunderer vi naturligvis billetter (minus gebyr). Refundering af billetter gælder i 14 dage fra datoen for det aflyste arrangement.

Det er ikke muligt at få refunderet sine billetter, hvis koncerten laves om fra stående - til siddende koncerter pga. Covid-19 retningslinjer. Derudover er det heller ikke muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er smitte med corona.
 

EKSTERNE ARRANGØRER

Foreninger og eksterne arrangører benytter sig af vores lokaler til arrangementer. Til disse arrangementer har Taastrup Teater & Musikhus ikke ansvaret for refundering af billetter ved aflysning. Dette sker mellem lejer/arrangør og billetkøber.

Der tages forbehold for trykfejl i vores trykte program samt her på hjemmesiden.

SPØRG PHILIP

Har du spørgsmål angående billetter? Så hiv fat i Philip Correll Hansen på:

E-mail: billetter@htk.dk