BILLETSALGET TIL NYTÅRSKONCERTEN ÅBNER ONSDAG D. 1. FEB.

KL. 9.30: DØRENE TIL TEATER- OG MUSIKHUSET ÅBNER
KL. 10.00: DET FYSISKE BILLETSALG I BILLETKONTORET ÅBNER
KL. 12.00: ONLINE-SALGET ÅBNER

Thorbjørn Risager & The Black Tornado
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: lørdag D. 04. marts 2023
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 2 x 45 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Ståpladser/nummerede
  • 04.
    mar. '23
    lørdag
  • Thorbjørn Risager & The Black Tornado
    Best Of

The Very Best Of The First Two Decades. All Killers, No Fillers and Same Old Lies!

Tyve år. Det er et helt liv i rock'n'roll. Længe nok til at gennemtygge halvhjertede og ligegyldige kunstnere ? og spytte dem ud igen i foragt. Men også længe nok til at skabe et misundelsesværdigt samlet værk, hvis man vel at mærke lever, ånder og bløder for musikken.

Med to volumes og 33 sange - cremen af Risagers foreløbig ti studie- og livealbums - inviterer denne opsamling dig med på det store roadtrip gennem en fascinerende moderne bluesmands karriere. Volume One, der går fra 2004 til 2012, fanger begejstringen fra de år, hvor det hele begyndte at løfte sig. Årene, hvor Risager og hans første band, Blue 7, gav halvtredsernes R&B fra New Orleans et helt nyt twist, satte klubberne i det indre København på den anden ende og tog den eftertragtede titel som Årets Danske Bluesnavn ved hjembyens Blues Festival i 2005.

Her har du de fineste sange fra de albums, der førte til gennembruddet. From the Heart, studiedebuten fra 2006, var skyld i, at Risager blev udnævnt til "det næste store bluesnavn" af det respekterede amerikanske netmagasin BluesWax. Debuten repræsenteres her af den uafrystelige, autentiske porch blues Ain't Ever Gonna Leave No More. Opfølgeren fra 2007, Here I Am, blev rost af det samme magasin, der lovpriste en stemme, som "tvinger én til at lytte... et strejf Ray Charles, et strejf Bob Seger, et strejf Joe Cocker". Here I Am underbyggede hans ry med sårbare soulperler som Heart of the Night, der understreger den danske bluesmands evne til at farvelægge sin musik med hele spektret.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er langt fra færdige. Denne samling er ikke endestationen; disse sange er ikke det sidste ord. Den er kun et pusterum ved en milepæl, som ganske få kunstnere overhovedet passerer - og endnu færre når dertil med lige så mange klassikere i kataloget. "Tak til alle dem, der var med til at sætte dette album sammen," siger Risager, "og tak til alle vores vidunderlige fans derude. Vi håber, I nyder albummet - og vi ses et sted på turen videre herfra."

BILLETPRIS
Ståpladser: 195kr. inkl. gebyr
Num. Siddeplads På Balkon: 245kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk