Thorbjørn Risager & The Black Tornado
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: lørdag D. 04. marts 2023
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 2 x 45 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Ståpladser/nummerede
 • 04.
  mar. '23
  lørdag
 • Thorbjørn Risager & The Black Tornado
  Best Of

Aldrig tidligere i de 20 år bandet har eksisteret, har Thorbjørn Risager & The Black Tornado, det danske bluesrockband, haft så meget gang i karrieren som i februar 2023.

I én enkelt uge blev bandet booket på en fransk og en schweizisk festival, og ovenikøbet på en stor international, fem døgn langt blueskrydstogt i Middelhavet, som sejler fra Athen d. 17. august. Og koncerten d. 9. juni på Sweden Rock, som sidste år havde et publikum på 42.000, er lige blevet offentliggjort.

Det er altid gået godt for bandet, men nu går det jo bedre end nogensinde. Efter tusindvis af kilometer på motorvejen og Autobahn, og hundredvis af timer i pladestudiet - nu kommer udbyttet!

De der har fulgt bandet gennem årene har set hvor de er på vej hen:

 • Alle nomineringerne og priserne de har fået.
 • Fine anmeldelser og airplay i både Europa, Nordamerika og Australien.
 • Publikumsfremmødet er større end nogensinde. Til deres seneste koncert på Fabrik i Hamborg kom der tæt på 700 personer og det ser ud til at blive noget lignende nu i maj.

GAFFA anmeldte det nye album ”Navigation Blues” med rubrikken ”Danmarks bluesband nummer 1 sparker amerikanske døre ind”. Og faktum er jo, at de i august turnerer i USA for 2. gang, og Canada, som de besøgte allerede i 2012, for 3. gang.

Og det er jo ikke ”kun” deres indspillede musik – med 20 millioner streams – men de har også samlet et trofast livepublikum, hvor mange har fulgt dem gennem årene, og rejser lang vej for at høre dem. Der er folk som har hørt dem snesevis af gange. Og hver gang bandet publicerer en ny tourplan eller video, spørger folk ”hvornår kommer I til… Australien/Californien/Memphis/North Mississippi?”

Apropos ”flow” – at de blev booket på Asiens største bluesfestival i 2015 i Indien med Buddy Guy som headliner var jo også et højdepunkt! Bandet har til dato spillet ca 1300 koncerter i 22 lande, og land no 23 bliver Spanien til sommer.

Da de udgav deres 8. studiealbum for nylig, var de lige blevet signet af pladeselskabet Provogue/ Mascot som også udgiver plader med Beth Hart, Joe Bonamassa, Walter Trout, hvilket har øget deres internationale gennemslagskraft yderligere.

BILLETPRIS
Ståpladser: 195kr. inkl. gebyr
Num. Siddeplads På Balkon: 245kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk