Rigmor
BILLETPRIS: 145 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 15. marts 2024
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Ståpladser
  • 15.
    mar. '24
    fredag
  • Rigmor
    - Vælter vi mørket tour

Rigmor er et dansksproget indierockband, der består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke. Bandet udgiver i foråret 2024 deres næste album, og det skal selvfølgelig vækkes til live på scenen.

Sidste år udgav Rigmor debutalbummet “Glade blinde børn”, som fik store roser af anmelderne, blandt andet fem stjerner i Gaffa og en anbefaling i Weekendavisen, hvor anmelderen Klaus Lynggaard skrev, at Rigmor er et band, han “glæder sig til at opleve live”.

Og netop live har Rigmor markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårstouren “Glade blinde børn”. Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, som du bl.a. kan høre på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”.

Nu kan du altså igen glæde dig til en stor koncertoplevelse, når Rigmor besøger Taastrup på Medborgerhuset fredag d. 15. marts 2024 med spritny musik.

Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket ved udgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger og har gjort at bandet har sendt deres dansksprogede musik til hele verden og medvirket i interviews i bl.a. Polen og Malaysia.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/