Det Kongelige Teater - Postyrium på hjul
BILLETPRIS: GRATIS kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 29. september 2023
Tid: Kl. 14.00
Døre og bar åbner: KL. (INGEN BAR)
Varighed: 2 timer
Venue: Taastrup Idrætscenter
Aldersgruppe: 4-10 år
  • 29.
    sep. '23
    fredag
  • Det Kongelige Teater - Postyrium på hjul

I mulighed for at besøge POSTYRIUM kl. 14.00-16.00 alle dage fra onsdag d. 27. sept. til fredag d. 29. sept. efter alle Høje-Taastrup-skolerne har været der. Lørdag d. 30. september er POSTYRIUM åben for hele familien fra kl. 10.00-16.00.

Kom og leg teater med os! Det Kongelige Teaters mobile børneunivers Postyrium på hjul kan opleves på parkeringspladsen ved Taastrup Idrætscenter. Det er helt GRATIS, og man skal bare møde op.

Postyrium på hjul bringer magien fra Det Kongelige Teater ud i hele Danmark og giver kreativiteten og legen luft under vingerne.

I de flotte containere kan børn, deres forældre, skolelærere og pædagoger træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik. I kan bl.a. prøve at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig prøvesal, lytte jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven, klæde jer ud i kostumer og lege jeres egne tea-terstykker og meget, meget mere.

Postyrium på hjul slog dørene op i september 2021, og på bare ét år har knap 30.000 børn og deres voksne lagt vejen forbi den magiske teaterlegeplads.

Anbefales for børn fra 4-10 år. Det er gratis at besøge Postyrium på hjul.

"I Postyrium vil vi gerne give børn mulighed for at udforske og lege med klassisk scenekunst. Her får fantasien og legen luft under vingerne, og vores håb er, at børnene for en stund glemmer lektier og mobiltelefoner og bare leger, lytter, griner og danser."

- Dorthe Paulli, Udviklingsdirektør på Det Kongelige Teater
 

På Det Kongelige Teater har vi et mål om at gøre kunsten mere tilgængelig og mere relevant for flere forskelli-ge børn og unge. Derfor er vi i gang med at udvikle en lang række tiltag som eksempelvis Postyrium på hjul, der skal åbne kunsten og teatret mere op, og give børnene noget, som de forhåbentlig kan spejle sig i og lade sig inspirere af. Ambitionen er ikke at gøre alle børn til balletelskere eller operafans, men de skal vokse op og vide, at de kunne være blevet det,

- Kasper Holten, Teaterchef på Det Kongelige Teater

 

Læs mere om Postyrium på hjul på Det Kongelige Teaters hjemmeside: https://kglteater.dk/om-os/nye-formater/postyrium

Foto: Camilla Winther

ADRESSE

Taastrup Idrætscenter
Parkvej 78
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


PRODUCENT
Det Kongelige Teater
ADRESSE

Taastrup Idrætscenter
Parkvej 78
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


PRODUCENT
Det Kongelige Teater