Nicklas Sahl (Support: CEVIL)
BILLETPRIS: 295 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 29. februar 2024
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede siddepladser
  • 29.
    feb. '24
    torsdag
  • Nicklas Sahl (Support: CEVIL)
    Forårstour 2024

Nicklas Sahl tager i 2024 på tour i hele landet med alle de velkendte sange som ’New Eyes’, ‘Planets’, ‘Four Walls’, ‘Standout Be Special’ og ‘Quit Sugar’, som du kender fra radioen, og som har manifesteret Nicklas Sahl som en af Danmarks stærkeste pop-artister.

”Det er ikke uden nerver, jeg tager på min første deciderede solo-turné. Det er en disciplin, som jeg har en del ærefrygt for. Der er ikke et band at gemme sig bag, eller nogen man kan kaste skylden på, hvis noget lyder mærkeligt. Samtidig glæder jeg mig virkelig meget til nogle magiske, intime aftener, hvor musikken kommer helt tæt på og ind til kernen af, hvad det er, jeg står for som sangskriver og musiker”, forklarer Nicklas Sahl.

2022 blev brugt på utallige koncerter med band i både Tyskland og Danmark og senest i år har Nicklas Sahl spillet i Tyskland ad tre omgange. Derudover spiller han tre udsolgte koncerter på Hotel Cecil i efteråret. De nye koncerter bliver fulgt af en helt ny sang, ’Get Me Up’. Nicklas Sahl fortæller om sangen:

”Ordene til “Get Me Up” nærmest fløj ud af munden på mig, uden, jeg rigtig nåede at tænke over, hvad jeg var i gang med at skrive. Sangen handler om, hvordan jeg indså, at jeg midt i helt klassisk hjertesorg og livsretningsløshed ikke på egen hånd magtede opgaven om, at få løftet mig op af det hul, jeg var godt i gang med at grave mig selv længere ned i. Jeg måtte finde modet til at være åben omkring min sårbarhed og finde støtte og omsorg hos familie og venner. Det er bestemt ikke noget, jeg synes er nemt, men har efterhånden indset vigtigheden af, at bede om hjælp, når livet uundgåeligt tester én i ny og næ”.

 

CEVIL
Bag kunstnernavnet CEVIL står den 23-årige Cecilie Vahle fra Djursland. Den unge – nu Københavnbaserede – sanger, sangskriver og producer har siden barnsben skrevet sange og tilbragt utallige timer i øvelokalet på loftet af forældrenes stald, opslugt af musikkens mange facetter.

CEVIL debuterede i efteråret 2023 med sin hudløst ærlige single “Don’t Speak”. Med sin kompromisløse popmusik, der har et snert af retro- og hyperpop, trækker CEVIL inspiration fra mange forskellige afkroge af musikkens verden. Fra St. Vincent til HAIM og Caroline Polachek kredser CEVILs inspirationskilder særligt om den antifabrikerede lyd, der oser af integritet: En integritet, der også tydeligt skinner igennem CEVILs eget katalog.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk