Mungo Park - Rebound
BILLETPRIS: 100 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 07. juni 2024
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 60-90 min.
Venue: Hedehuset
Pladser: Unummererede siddepladser
  • 07.
    jun. '24
    fredag
  • Mungo Park - Rebound
    - Med aftertalk

Aftertalk med tekstforfatter, Saynab Farah Dahir
Saynab Farah Dahir debuterede i 2021 med ungdomsbogen #bucketlist. Senere har hun udgivet to romaner i serien Det fede liv, en serie om at føle, at verden ikke har plads til én, men også om håb, selvkærlighed og om at lære at lytte til sin egen stemme. Før sin romandebut har Saynab vundet flere skrivekonkurrencer, blandt andet Gyldendals YA-konkurrence og DM i novelleskrivning. I 2023 debuterede hun på teaterscenen med forestillingen Rebound.

 

Når æggereserven er tæt på nul.

Rebound er et teater-take på ROM-COM–genren. Den unge kvinde Imani har opskriften på det perfekte liv: God uddannelse, fastansættelse, fast ejendom og en fast, tryg, men lidt kedelig kæreste på 9. år. Men en dag finder hun ud af, at hendes æggereserve er tæt på ikke–eksisterende, og hvis børn skal på listen, skal de tilføjes nu! Den tidsplan er kæresten ikke med på, og før Imani ved af det, er hun blevet én kæreste fattigere, to hormonsygdomme rigere, og det perfekte liv er ikke længere så perfekt. REBOUND handler om en kvinde, som erklæres ”biologisk defekt”, og som dermed tvinges til at revurdere sin eksistens, sin selvforståelse og selvværd som kvinde.

REBOUND er den fremadstormende forfatter Saynab Farah Dahirs debut på teaterscenen.

Co-produktion mellem danskdansk & Mungo Park Instruktør: Sandra Yi Sencindiver Dramatiker: Saynab Farah Dahir Medvirkende: Marie-Lydie Melono Nokouda Scenograf: Sir Grand Lear

Støttet af Statens Kunstfond

ADRESSE

Hedehuset
Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk/

ADRESSE

Hedehuset
Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk/