BILLETKONTORET HOLDER SOMMERLUKKET

ÅBNER IGEN ONSDAG D. 21. AUGUST 2024

☀GOD SOMMER OG PÅ GENSYN☀

Jacob Risgaard
BILLETPRIS: 200 kr. inkl. gebyr
Dato: tirsdag D. 16. april 2024
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 timer
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede siddepladser
  • 16.
    apr. '24
    tirsdag
  • Jacob Risgaard
    - Fra 75% fravær til 100% succes

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS!
Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!


Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Bliv inspireret af en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre:

• Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
• Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
• Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Coolshop har vundet flere priser igennem tiden, blandt andet som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. I dag findes Coolshop i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder. Jacob var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Derudover er trivsel på arbejdspladsen yderst vigtigt for Jacob, hvorfor han har et stort fokus på medarbejdernes trivsel og at de har det så godt som overhovedet muligt. Han sender bl.a. små hilsner i form af goodiebags til sine medarbejdere og skaber teamevents, uagtet hvilken situation virksomheden befinder sig i.

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1's populære iværksætterprogram "Løvens Hule". Han medvirkede desuden i TV2's programserie "365 dage til succes", hvor han hjalp danske iværksættere.

Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel. Modsat mange andre formår han rent faktisk at skabe rentable webshops. Udover Coolshop, som er nordens førende department-store på nettet, er han medejer af CoolRunner og en række andre selskaber.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
FOF Københavns Omegn
Tlf.: 43 99 90 11
E-mail: kbh.omegn@fof.dk
Hjemmeside: https://www.fof.dk/da/kbh-omegn

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
FOF Københavns Omegn
Tlf.: 43 99 90 11
E-mail: kbh.omegn@fof.dk
Hjemmeside: https://www.fof.dk/da/kbh-omegn