Ihan Haydar & Esben Svane
BILLETPRIS: 100 kr. inkl. gebyr
Dato: onsdag D. 07. september 2022
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 timer inkl. pause
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede
  • 07.
    sep. '22
    onsdag
  • Ihan Haydar & Esben Svane
    Pigen med trommestikkerne

Foredrag og musik med Ihan Haydar og Esben Svane.

Ihan Haydar, der er kendt fra bandet L.I.G.A. er aktuel med bogen “Pigen Med Trommestikkerne”. Bogen og foredraget fortæller historien om hendes opvækst i Saddam Husseins Irak til sit voksne liv, som kendt musiker og pop-ikon i Danmark.

Ihan var ti år, da hun kom til Danmark og blev forenet med sin far, som var flygtet fra Irak. Dengang lå det på ingen måde i kortene, at den lille pige skulle blive en dygtig og eftertragtet trommeslager. Forældrene ville have, at hun læste jura, men fra Ihan fik et sæt trommestikker i hånden første gang, vidste hun, at hun ville musikken. I foredraget fortæller hun, hvordan hun tog kampen op mod forældrenes mellemøstlige normer og fordomme for at forfølge sine drømme, skabe sig en karriere og et liv sammen med den mand, hun elsker.

Med sig på scenen denne aften har hun derfor også sin mand, producer, sangskriver og kunstner, Esben Svane, der er kendt for sit arbejde med Ulige Numre, en lang række danske artister såsom Michael Falch og Søs Fenger, og naturligvis fra Dansk Melodi Grand Prix hvor han i 2011 vandt med bandet A Friend In London. Esben vil fremføre numre fra sin danske debut-EP “Du Valgte Mig”, som indeholder sange om hans og Ihan Haydars forhold og kamp for at få hinanden. De måtte nemlig holde deres forhold hemmeligt i de første 20 måneder, og Esben er konverteret til islam for at kunne få sin store kærlighed.

Piiiist hvis du vil høre mere til Ihan Haydar og L.I.G.A, så skynd dig at booke billetter til koncerten på Taastrup Teater & Musikhus d. 7. oktober: https://teaterogmusik.dk/program/l-i-g-a-akustisk

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk