Grace James - Biografkoncert
BILLETPRIS: 195 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 01. februar 2024
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 x 45 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede siddepladser
  • 01.
    feb. '24
    torsdag
  • Grace James - Biografkoncert
    - 'Wild Fire Tour'

WILD FIRE TOUR 2024 / BIOGRAFKONCERT

Den nye danske duo Grace James skriver henførende sange og dyrker den gode melodi og de håndspillede stemninger – det gode håndværk og vokalharmonier, der sender lytteren til musikhimlen. De er aktuelle med deres nye EP, ”Wildfire”, som udkom i november 2023.

Grace James består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deres sange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Duoen har spillet sammen i mange konstellationer tidligere, så projektet er opstået gennem glæden til livemusik og dermed skabt med livescenen for øje. Musikalsk befinder de sig inden for countrypoppens verden, men trækker også på folk og rock. Referencerne tæller bl.a. Crosby, Stills, Nash & Young samt Fleetwood Mac, men også Mumford and Sons, The Luminiers og såmænd også danske The Rumour Said Fire.

Jimmy og Stine danner par og musikken er skrevet ud fra deres perspektiver på kærlighedsforholdet til hinanden. De har fundet sammen senere i livet og lever i en sammenbragt familie. Teksterne handler derfor om at skabe et liv sammen, at dele en passion, om gode dage og dårlige dage, samt vigtigst af alt - om at turde at elske igen.

Når Grace James drager afsted på deres forårsturné rundt i hele Danmark, er det ikke kun musikken de tager med sig. De medbringer også en visuel oplevelse, en biograf-koncert, hvor stemningerne og historierne i musikken får en ekstra dimension ved at blive understøttet af video + foto – et projekt som duo’en løbende har skabt igennem 2023. Dette giver publikum en hel særlig chance for at komme tættere på sangene, musikerne og sangskriverne bag. Publikum kan forvente 2 sangskrivere som er villige til at tage sit publikum med på en rejse der går ind under overfladen, og dykker ned i emner som både er meget private, men samtidig også letgenkendelige for alle som har elsket og mistet.

 

Om Grace James 

Navnet i sig selv får umiddelbart modtageren til at tænke på noget oversøisk, noget varmt og soul'et med nuancer af underspillet coolness over sig. Med en lyd, som er forankret i både det undersøgende og det spændstigt lyriske, indeholder Grace James' musik en masse moderne elementer og et distinkt, nordisk udtryk. Grace James minder os om noget, vi har hørt før, men fremtoner samtidigt ganske nyplukket og superdelikat.

Første single og titelsangen ”Wildfire” fra bandets kommende EP rammer landet d. 18. august, og målt ud fra især spillestedernes utrolige forhåndsinteresse, er der ingen tvivl om, at Grace James i 2023 står foran deres absolutte gennembrud herhjemme. Grace James ikke bare skriver godt. De synger fremragende, og så er de uhyggeligt velspillende. Med andre ord har Grace James hele pakken. Det er bare at få pakket den ud i en fart....

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/