TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS' BILLETKONTOR HOLDER LUKKET FRA D. 1. JUNI TIL D. 17. AUGUST PGA. OMBYGNING.

VI HAR VORES TELEFON ÅBENT SOM NORMAL, MEN GÅR PÅ SOMMERFERIE FRA 1. JULI TIL 17. AUGUST.

Comedyklubben Junior
BILLETPRIS: 40 kr. inkl. gebyr
Dato: søndag D. 28. august 2022
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL. 9:00
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede
Aldersgruppe: 6-13 år
  • 28.
    aug. '22
    søndag
  • Comedyklubben Junior

Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien.

I Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub er der masser af fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov.

 

Om de medvirkende:


Sunny Cagara

https://comedyklubben.dk/komiker/sunny-cagara

Sunny har optrådt rundt omkring i verden i lande som, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, England og USA i New York og Las Vegas. Gennem de sidste 10 år har han haft mere end 1500 shows, så vi garanterer, at han leverer et fantastisk show. Sunny show består af magi, stand-up og tankelæsning….Så pas på hvad I tænker og pas på uret for han er også ret god til at stjæle ure.

Du kender måske Sunny fra Danmark har talent 2019, hvor han fik en flot 2. plads.

 

Palle Birch

Palle er dobbelt danmarksmester i improcomedy og lever i dag af både improkomik, stand-up og som skuespiller med en helt særlig sans for komikken.

Palle Birch er mangeårigt medlem af improgruppen Uha, og spillede sammen med komiker Heino Hansen i improshowet "Heino what you did last summer"

 

Klaskefar

Klaskefar er navnet på en af en af dansk raps allerstørste nye stjerner. Som freestyle-rapper vandt han MC’s Fight Night finalen 2014 i DRs fyldte koncertsal og har siden fortsat karrieren med flere succesfulde pladeudgivelser.

Som freestyler har han specialiseret sig i at inddrage publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor der både er sjov for de yngste, de unge og de ældre.

 

Valdemar Pustelnik

Valdemar er dagens vært og sørger for hygge og god stemning. Som komiker har Valdemar flere soloshows på cv´et og har som skuespiller medvirket i en række programmer på tv.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk