Comedyklubben Junior
BILLETPRIS: 50 kr. inkl. gebyr
Dato: søndag D. 16. april 2023
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL. 9:00
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede
Aldersgruppe: 6-13 år
  • 16.
    apr. '23
    søndag
  • Comedyklubben Junior

Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien.

I Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub er der masser af fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov.

 

Om de medvirkende:

Valdemar Pustelnik (Vært)
Sammen med Comedyklubben Junior er Valdemar vært og arrangementets tovholder. Han guider publikum igennem showet, samtidigt med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave sjov der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv.
 

Lars Udengaard
Tryllekunst, skuespil, improcomedy - Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.
 

Klaskefar
Klaskefar er navnet på en af en af dansk raps allerstørste nye stjerner. Som freestyle-rapper vandt han MC’s Fight Night finalen 2014 i DRs fyldte koncertsal og har siden fortsat karrieren med flere succesfulde pladeudgivelser.

Som freestyler har han specialiseret sig i at inddrage publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor der både er sjov for de yngste, de unge og de ældre.
 

Martin Winther-Zarp
Martin er en af Danmarks allersjoveste improkomikere og har i årevis begejstret børn og voksne med fantastisk mimik og skøre ideer.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk