Retningslinjer for arrangementer i Taastrup Teater & Musikhus

Retningslinjer for arrangementer i Taastrup Teater & Musikhus

Vi er vildt glade for, at vi nu er klar til at åbne op for jer dejlige gæster igen! Vi tager højde for alle gældende retningslinjer, så sikkerheden er i top for jer og for os.

De særlige retningslinjer for vores arrangementer i juni vil vi introducere jer for her, og I er meget velkommen til at skrive til os på billetter@htk.dk, hvis I har yderligere spørgsmål:

Hygiejne og afstand
Vi har sat beholdere med håndsprit op ved hver ind- og udgang samt ved barer. I skal følge de anvisninger, som I kan læse på plakaterne. Vores personale er også klar til at guide jer. Vi har høj rengøringsstandard, så I trygt kan møde op.
Retningslinjer for afstanden mellem vores gæster er 1 m., hvis man ikke bor i samme husstand. For kunstnerne er der markeret på scenen, hvor langt de må gå frem, så retningslinjerne på 2 m. ved sang overholdes.

Kapacitet i sal og foyer:
Retningslinjerne siger, at der skal være 2 kvm. til hver person i salen. Derfor er det kun tilladt, at vi har halvkapacitet til vores koncerter i juni. Dermed sælger vi kun 200 pladser.

I vores foyer er der også lavere kapacitet, så hvis vejret tillader det, så har vi baren udenfor. Her gælder afstandskravene stadig, og vi vil have personale på til at guide jer. Der vil ikke være mulighed for at aflevere sin jakke i garderobe. Den skal medtages ind i salen.


Unummererede siddepladser
Vi sælger vores koncerter i juni med unummererede pladser, så vi kan sikre, at I alle sidder efter gældende retningslinjer. Når I kommer ind i salen, vil I blive mødt af vores personale, der vil følge jer hen til jeres pladser. Hvis I bor i samme husstand, må I gerne sidde lige ved siden af hinanden. Ellers skal der være et sæde mellem jer.

Bestilling af drikkevarer online:
Vi er i gang med at opdatere vores system, så man kan købe drikkevarer hjemmefra, som man kan afhente i baren til koncerten. Dermed får vi nedbragt antallet af betalinger med kontanter og kort.
Hvis du har haft mulighed for at købe drikkevarer ifb. med billetkøbet, får du tilsendt et link et par dage før koncerten. Du kan købe drikkevarer via nedenstående link:

Poul Krebs: https://teaterogmusik.dk/event/poul-krebs/#select/89456
HipSomHap: https://teaterogmusik.dk/event/hipsomhap/#select/89453
Søren Huss: https://teaterogmusik.dk/event/soeren-huss/#select/89455

Varighed:
Koncerterne i Taastrup Teater & Musikhus spiller ét set uden pause. Dermed undgår vi kødannelse mm. Baren er selvfølgelig også åben efter koncerterne.

Når koncerten er slut
Når koncerten er slut, skal I blive siddende. En medarbejder i Taastrup Teater & Musikhus vil informere jer fra scenen, hvilke rækker der må rejse sig op og forlade salen. Dermed undgår vi kødannelse samt prop ude i foyer.

HUSK, at bruge jeres sunde fornuft og vis hensyn til hinanden:)

Vi glæder os til at se jer!