Retningslinjer for arrangementer i Taastrup Teater & Musikhus

Retningslinjer for arrangementer i Taastrup Teater & Musikhus

Covid-19 er stadig i blandt os, og det medfører også, at vores arrangementer i efteråret bliver afholdt under lidt andre forhold end planlagt.

De særlige retningslinjer for vores arrangementer vil vi introducere jer for her, og I er meget velkommen til at skrive til os på billetter@htk.dk, hvis I har yderligere spørgsmål:

Hygiejne og afstand
Vi har sat beholdere med håndsprit op ved hver ind- og udgang samt ved barer. I skal følge de anvisninger, som I kan læse på plakaterne. Vores personale er også klar til at guide jer. Vi har høj rengøringsstandard, så I trygt kan møde op.
Retningslinjer for afstanden mellem vores gæster er 1 m., hvis man ikke bor i samme husstand. For kunstnerne er der markeret på scenen, hvor langt de må gå frem, så retningslinjerne på 2 m. ved sang overholdes.

Kapacitet i sal og foyer:
Retningslinjerne siger, at der skal være 2 kvm. til hver person i salen. Derfor er det kun tilladt, at vi har halv kapacitet til vores arrangementer i efteråret. Dermed udbyder vi kun 254 pladser.

I vores foyer er der også lavere kapacitet, så hvis vejret tillader det, så har vi baren udenfor. Her gælder afstandskravene stadig, og vi vil have personale på til at guide jer. Der vil ikke være mulighed for at aflevere sin jakke i garderobe. Den skal medtages ind i salen.

Unummererede siddepladser
Det vil være unummererede siddepladser til vores arrangementer. Hvis vi har solgt koncerten med nummererede siddepladser ændres dette til unummererede. Det bliver alle billetkøbere oplyst om via mail. Med unummererede siddepladser, kan vi sikre, at I alle sidder efter gældende retningslinjer. Når I kommer ind i salen, vil I blive mødt af vores personale, der vil følge jer hen til jeres pladser. Hvis I bor i samme husstand, må I gerne sidde lige ved siden af hinanden. Ellers skal der være et sæde mellem jer. Teatre og musikhus gør dette på forskellige måder. Ift. vores adgange til salen er dette den sikreste måde, hvor vi undgår, at I gæster kommer i nær kontakt med hinanden. Tak for jeres forståelse.

Bestilling af drikkevarer online:
Vi er ved at opdatere vores systemet, så man har mulighed for at købe drikkevarer på forhånd, som man kan afhente i baren ved ankomst. Dermed får vi nedbragt antallet af betalinger med kontanter og kort.
Hvis du ikke har haft mulighed for at købe drikkevarer ifb. med billetkøbet, får du tilsendt et link et par dage før koncerten.

Særlige retningslinjer for mundbind
Med de særlige retningslinjer er det et krav, at vores personale og gæster bærer mundbind i vores foyer-område. Da vi har en begrænset kapacitet i foyer, er der ikke mulighed for at sidde ned.
Når man ankommer til Taastrup Teater & Musikhus skal man have mundbind på. Først når man har sat sig på sin plads i salen, må man tage mundbindet af. Når man skal ud i foyer for at gå på toilettet eller købe drikkevarer, skal mundbind påføres.
Det er afvisningsgrund, hvis man ikke har påført mundbind foran næse og mund i foyer-område.

Hvis barnet er stor nok til at bære et mundbind i standardstørrelse, som sidder tæt til ansigtet, så skal det bære mundbind i Taastrup Teater & Musikhus’ foyer. Selvfølgelig er der også undtagelser, hvis f.eks. barnet har et handikap. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Søren Brostrøm giver en god information om dette i denne video: https://www.sst.dk/da/udgivelser/2020/om-boern-og-andre_-hvor-brug-af-mundbind-kan-vaere-svaert?fbclid=IwAR1PAAdgqxlw0IQVC3AgP4B-xJSTJ5u8EcQhJw0HCfS6HYPz9cQieCIoVwU

Under koncerten og varighed:
Under koncerten må man ikke synge med. Det er kun tilladt at rejse sig fra sin stol, hvis man skal i baren eller på toilettet. Al bevægelse i teater-og musikhuset skal ske med mundbind for næse og mund.

Koncerterne i Taastrup Teater & Musikhus afvikles med ét set uden pause. Dermed undgår vi kødannelse mm. Baren er selvfølgelig også åben efter koncerterne.

Når koncerten er slut
Når koncerten er slut, skal I blive siddende. En medarbejder i Taastrup Teater & Musikhus vil informere jer fra scenen, hvilke rækker der må rejse sig op og forlade salen. Dermed undgår vi kødannelse samt prop ude i foyer.

Refundering af billetter
Det er ikke muligt at få refunderet billetter, hvis arrangementet laves om fra nummererede pladser/stående til unummererede siddepladser. Det er sundhedssmyndighederne, der udstikker retningslinjerne og dem skal vi følge. Det er for jeres og medarbejdernes sikkerhed.

Hvis arrangementet rykker til en ny dato pga. Covid-19, får man besked via mail eller telefon. Her ham 14 dage til at melde tilbage om man ønsker at beholde billetterne eller refundering (billetprisen ex. gebyr).

HUSK, at bruge jeres sunde fornuft og vis hensyn til hinanden:)

Vi glæder os til at se jer!