THE ROLLING STONES TRIBUTE
BILLETPRIS: 270 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 14. oktober 2021
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL.
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede
  • 14.
    okt. '21
    torsdag
  • THE ROLLING STONES TRIBUTE

”The Rolling Stones – It’s Only Rock ’N Roll, But We Like It”

En hyldestkoncert for the Rolling Stones kan næsten ikke hedde andet, og den er en storslået fejring af ”The greatest rock band on earth”. I 2021 er tres år siden rullestenene satte stikket i forstærkeren første gang. Selvom bandet fortsat turnerer sætter de mange år deres spor, senest da trommeslageren Charlie Watts desværre blev syg, og kort tid efter forlod denne verden.

Koncerten præsenterer en stjernerække af danske kunstnere fra den øverste hylde. De fire solister, Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen, turnerer sammen med et fantastisk band rundt i Danmark i oktober og november. Et stærkt hold der repræsenterer dansk rockmusik bredt.

Du skal høre rockklassikere som: ”Satisfaction”, Honky Tonk Woman”, ”Brown Sugar”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”She Comes In Colours”, men får også smukke ballader som ”Angie”, ”You Can’t Always Get What You Want”, ”Ruby Tuesday” ”As Tears Go By”, og mange flere numre fra legendernes imponerende katalog af udødelige hits.

Hos solisterne mærkes tydeligt en fælles begejstring for at kunne gå på scenen, hylde legenderne, og formidle den rå energi der er forbundet med deres musik. Som en af dem siger: ”Rolling Stones har aldrig givet den som klassens pæne drenge, og det er helt afgjort en inspiration”.

Med i det super velspillende orkester, der bakker solisterne op, er den danske super-guitarist Knud Møller, der også har et specielt forhold til The Rolling Stones. I hans arbejdsrum hænger eksempelvis et billede, hvor han er fotograferet sammen med en af rullestenene.

Der venter publikum to intense timer, hvor solister og band fyrer den max af, og de historiske rocktoner lægger op til luftguitar.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/