LUK RØVEN KÆLLING
BILLETPRIS: 269 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 28. oktober 2021
Tid: Kl. 19.30
Døre og bar åbner: KL.
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede
  • 28.
    okt. '21
    torsdag
  • LUK RØVEN KÆLLING
    ET EKSTRAORDINÆRT LARMENDE FOREDRAG

Stine Sara og Kennie har den del af tourette, som hedder koprolali. Det betyder, at de ofte siger upassende ord og sætninger. Det kan være en kæmpe udfordring i dagligdagen, men de har begge lært at acceptere og leve med touretten. Stine Sara og Kennie tager nu ud med deres gode veninde og manager Maria, for at fortælle om livet med tourette - Og om hvordan man generelt set får vendt udfordringer til noget positivt.
 

STINE SARA

"Jeg har altid været anderledes. Jeg kan huske forkerthedsfølelsen jeg havde som barn og teenager. Det er en af årsagerne til jeg er så åben og fortællende om mit liv og det at være  anderledes i dag. Jeg ville ønske nogen havde gjort det for mig dengang - Fortalt at man godt kunne være SEJ selvom man har en udfordring - Og mange gange endda pga. den udfordring!"
 

KENNIE

"Mit budskab til andre som har en udfordring er, at man bare aldrig må give endeligt op. Selvom alt kan synes sort skal man fortsætte, tage en dag mere og prøve igen. På ét eller andet tidspunkt får man en succesoplevelse, og det avler en ny succesoplevelse og lige pludselig kommer til at stå et sted i sit liv, hvor man kan kigge tilbage og sige; det var noget af det, der var med til at gøre mig til den jeg er i dag”
 

MARIA

"Jeg har de sidste 15 år haft tourette tæt inde på livet, som mor og moster til børn/teens med tics og tourette. Jeg brænder for at bryde tabuer og derigennem gøre livet lettere og sjovere for både børn, unge og voksne, som på en eller anden måde ikke føler, at de passer ind".
 

Sammen fortæller Stine Sara, Kennie og Maria om tourette, med afsæt fra hver deres tilgang til diagnosen. Det bliver ærligt, vedkommende og med garanti morsomt.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
TIKKO
Tlf.: 8877 5770
E-mail: kontakt@tikko.dk
Hjemmeside: https://www.tikko.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
TIKKO
Tlf.: 8877 5770
E-mail: kontakt@tikko.dk
Hjemmeside: https://www.tikko.dk/