ITALOBROTHERS OG SVENSTRUP & VENDELBOE
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: fredag D. 22. oktober 2021
Tid: Kl. 21.00
Døre og bar åbner: KL. 20:00. Baren lukker den 23. oktober kl. 01:00
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede
  • 22.
    okt. '21
    fredag
  • ITALOBROTHERS OG SVENSTRUP & VENDELBOE

Kom og få en fed aften i selskab med ItaloBrothers og Svenstrup & Vendelboe!!

FÅ VIP-ADGANG OG 50 % I BAREN TIL LØRDAG D. 23. OKT. KL. 01.00

HELT SÆRLIGT TIL AFTENEN, HAR VI LAVET BALKONEN OM TIL VIP-OMRÅDE. VED KØB AF PLADSER PÅ BALKON, FÅR MAN 50 % I BAREN. NÅR MAN ANKOMMER, SERVERER VI ÉT GLAS VELKOMSTBOBLER. LIGE TIL AT VARME OP MED!

DET ER KUN VIP-GÆSTER, DER HAR ADGANG TIL BALKON SAMT HAR EGEN INDGANG TIL TEATER- OG MUSIKHUSET.

Følg link til: BARMENU

Glæd dig til den 22. oktober 2021, hvor vi slår dørene op til en aften fyldt med god musik og gamle klassikere.

Oplevelsen starter med DJ Moto der sørger for lækre toner ved ankomst.

Italo Brothers skyder festen i gang og varmer dansegulvet op med deres ”Italo Brothers – Live in concert”. Når det er tid til at fylde de tomme ølkrus og besøge det lille hus vil DJ Asle sørger for, at ørerne forsat er fyldt med tracks du ikke kan stå stille til.

Svenstrup & Vendelboe vil derefter være klar med deres første egen koncert. Vi tages igennem alle de klassiske hits, bliver trykket helt ned i akustiske ballader og slutter selvfølgelig af, i rent festfyrværkeri.

Efter koncerten vil DJ Chriz – også kendt fra The Voice – sørge for at aftenen ikke slutter for tidligt og baren vil være åben, hvor der lægges op til et fedt AfterParty, hvor DJ Claus P også er klar bag pulten.

Mon ikke at der også er gæste artister hele aftenen igennem?

 

italobrothers

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers.

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet.

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter.
 

SVENSTRUP & VENDELBOE

Den populære danske producer- og DJ - duo Svenstrup & Vendelboe, som i over 10 år har været fast inventar på landets klubber og festivaler, har et kæmpe katalog af udgivelser og remixes.

De har arbejdet sammen med nogle af Danmarks dygtigste sangerinder og artiser som Medina, Camille Jones, Nadia Malm, Christopher, Nadia Gattas og mange, mange flere.

Sammen har de to parter udgivet utallige singler, hvor de fleste af dem har opnået enten guld- eller platincertificeringer, og de har vundet adskillige priser ved Danish Deejay Awards. 

BILLETPRIS
Stående: 215kr. inkl. gebyr
Nummererede siddende på balkon m. VIP: 390kr. inkl. gebyr
 


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: www.teaterogmusik.dk

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: www.teaterogmusik.dk