COVER-NIGHT i Taastrup
BILLETPRIS: 170 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 21. april 2023
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Ståpladser
  • 21.
    apr. '23
    fredag
  • COVER-NIGHT i Taastrup
    VENUS OG BANDIT

Kom til et brag af en dobbeltkoncert hvor hovednavnet, VENUS og BANDIT vil skabe en forrygende fest​.

VENUS:

Fra Anne, Sanne og Lis - til Cæcilie Norby, Mona Larsen og Hanne Boel.

Anført af sangerinden Sandra Profitlich inviteres publikum med bandet Venus på en musikalsk rejse tilbage til den allerbedste pop-tid…

Venus er en musikalsk og visuel lykkepille, der med sine 8 super rutinerede og dedikerede musikere på scenen hylder de danske Divaer fra 80’erne. Med Venus’ indlevelse og engagement er publikum garanteret et brag af et 80'er show!

Oplev Danmarks super-koncept-band fortolke alle de uforglemmelige danske popperler - tilsat Venus' helt egen rockede sound!

På keyboard, Erik Pape, bandets rutinerede kapelmester, der både spiller blues, jazz og pop, blandt andet som fast medlem af Gas’n Roll og Bluesbandet Green House Rhythm and Blues band.

På guitar, Martin Stender, der selv har spillet med Lis Sørensen og andre 80-ikoner og med jævne mellemrum fortsat passer leadguitaren i bandet News.

På bas, Daniel Kristiansson, flittigt benyttet svensk superbassist, der blandt andet spiller i Hits4You og E Street Jam.

På trommer, Michael Olsen, rytmisk rorgænger og fast medlem af E Street Jam og Power Of Love.

På Kor, Sarah Friese og Sarah Simonsen, der leverer korharmonier så englene synger.

Perkussionist og Saxofonist styres med charme og overbevisning af Christian Hermansen som også spiller Sax i Bruce Springsteen coverbandet E-Street Jam.

 

BANDIT

BANDIT er en energi bombe af økologisk ufortyndet tone suppe, der leverer et musikalsk opkog af ældre og nutidige opskrifter på god cover musik...

Trioen BANDIT består af Thorbjørn Thorslund på guitar og vokal, Mads "Iron Man" Krog på bas og kor, og Martin Hofman på trommer og vokal.

Trioen BANDIT har spillet over 1000 koncerter og kan spille det hele, lige fra gedigen pop til hårdt slående rock over svedig disco til lækker funk med maske på!!!!....

BANDIT fylder med deres energi og udadvendte stil, dansegulvet til bristepunktet hver gang, og har i deres optræden en særlig evne til at få publikum og gæster til at være en del af deres røverbande.

Så skal du have en koncert, fest eller arrangement, hvor opskriften er succes og begejstring, så er det med maske på til tonerne af BANDIT.

Tjek Banditterne ud og få rystet kiloene af jeres sexede kroppe..., BANDIT skruer op for stemningen og knalder igennem lydmuren..

Hænderne op og masken af!!!


For at se videoen skal du venligst acceptere marketing-cookies

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
LiveFest.dk
E-mail: livefest@livefest.dk
Hjemmeside: https://livefest.dk/

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
LiveFest.dk
E-mail: livefest@livefest.dk
Hjemmeside: https://livefest.dk/