BILLETSALG & BETINGELSER

I Taastrup Teater & Musikhus har vi plads til alle!

Billetsalg

Billetter til Taastrup Teater & Musikhus' og Høje-Taastrup Teaterforenings koncerter/forestillinger kan købes her på www.teaterogmusik.dk eller på billetter@htk.dk.

Du har også mulighed for at møde fysisk op på Taastrup Teater & Musikhus på adressen Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup onsdag og torsdag i tidsrummet kl. 10.00-15.00.

Mængderabat

Ved køb af mere end 30 billetter er der en mængderabat på 10 % af billetprisen. For at gøre gavn af denne rabat skal du skrive til os på billetter@htk.dk.

UngRabat

Til udvalgte forestillinger/koncerter har unge under 25 mulighed for at købe billetter med 25 % rabat.

Kørestolsbilletter

Taastrup Teater & Musikhus reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan bestilles på billetter@htk.dk og sælges efter først til mølle.

Ledsagerbilletter

Taastrup Teater & Musikhus giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til billetter@htk.dk.

Returret

Køb af billetter og gavekort er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge retur efter køb.
Hvis arrangementet er aflyst eller flyttet til en ny dato, refunderer vi naturligvis billetter (minus gebyr). Refundering af billetter gælder i 14 dage fra datoen for det aflyste arrangement.
Der tages forbehold for trykfejl i vores trykte program samt her på hjemmesiden.

Covid-19

Siden marts 2020 har det været en noget omskiftelig verden. Restriktioner indføres, og som vi skal navigere i. For at vi kan afholde arrangementer i vores hus, så skal vi overholde retningslinjerne. Det betyder, at vi kan være nødsaget til at reducere kapaciteten eller lave ståpladser/num. siddepladser om til unum. siddepladser. Koncertkvaliteten er den samme, og derfor er det ikke en væsentlig ændring i koncertoplevelsen, hvor vi har krav på at refundere billetterne.

Eksterne arrangører

Foreninger og eksterne arrangører benytter sig af vores lokaler til arrangementer. Til disse arrangementer er Taastrup Teater & Musikhus ikke arrangører og har ikke ansvaret for refundering af billetter ved aflysning. Dette er mellem lejer/arrangør og billetkøber.

Fotograf Tine Duch