Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tessa Drive-in Koncert (Support: FVN)

7. augustKl. 14:00

DKK250

Indgangen åbner kl. 10 og pladserne er "først til mølle". 

Vær opmærksom på at man max. må være 5 personer pr. bil. Varevogne ikke tilladt. 

Tessa:
I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgie-E fra Suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Siden dengang Tessa er rullet tungt ind på airplay listerne, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki. Det markerede hun senest i foråret 2021, hvor hun annoncerede en koncert i K.B. Hallen, der blev udsolgt på kun 24 timer.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenester og +180.000 følgere på Instagram. Kort fortalt: Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

 

Support: FVN:
Med bagagen fuld af sassiness har FVN kurs mod stjernerne. Der er dømt girl-power for alle pengene, når FVN sender os på en nostalgisk rejse tilbage til de glade 90’ere.

Selvom FVN er en independent musikartist og et forholdsvis nyt navn på den danske musikscene, er den flabede rapper allerede godt på vej mod stjernerne. På halvandet år har hun fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, haft flere af sine sange på P3-Listen, ligget på ‘Denmark Viral 50’ på Spotify, blevet skrevet om i blandt andet Costume, Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og UHØRT Festival.

FVNs musik vil med garanti sætte gang i et hvert dansegulv, og med hendes sexy og selvsikre tekster og ørefængende beats, er det svært andet end at få lyst til at feste til hendes musik. FVN er en stor fortaler for selvkærlighed, og kombineret med hendes pralende attitude smitter hendes energi af på enhver;

Jeg vil få andre til også at få det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!

 

 

Arrangør: Høje Taastrup C, City2, Høje-Taastrup Kommune og Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Cityringen 4, 2630 Taastrup (Koncerten bliver holdt på den nye parkeringsplads syd for City2 - udfor Lidl, Silvan og Rød indgang)

Spilledato & tid: Lørdag d. 7. august 2021 kl. 14.00 (Pladsen åbner kl. 10.00 og lukker for indgang kl. 13.30)

Billetpris: 250 kr. + gebyr

Koncertens varighed: Ca. 60 min.

Pladser: Først til mølle

Detaljer

Dato:
7. august
Tidspunkt:
14:00
Pris:
DKK250
Begivenhed Kategori:

Sted

City 2
Cityringen 4
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps

Andet

EVENT LINK
https://place2book.com/da/sw2/sales/27wpkg285q

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px