Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sanne Søndergaard – Selvsær

8. oktoberKl. 20:00

DKK245

Begivenhed Navigation

Sanne Søndergaard: SELVSÆR - flying comedy show ‘21

Bare smil til verden og verden smiler til dig, siges der. Eller “du vil være meget smukkere, hvis du smilede”, som det lyder, når en mand ved et busstoppested afkræver det af en kvindelig medpassager, han ikke kender.

I sit nye comedyshow forklarer Sanne Søndergaard, hvorfor smilet stivner hos mange kvinder. Kvinder, som ellers gerne ville dyrke glæden og nærværet, men som konstant bliver trukket ud af det på grund af sexisme, chikane, vold og overgreb. Fik vi nævnt, at det er et comedyshow!? Det bliver skideskægt.

“Humor har altid været min overlevelsesmekanisme. Som det sikkert også er for mange andre, der dealer med trauma og psykiske belastninger på grund af ting som mobning og overgreb. Jeg vil gerne vise styrken i den humor. Både fordi det er en effektiv måde at leve på, men også fordi “ofrenes” humor altid er blevet underkendt og nedvurderet, forklarer Søndergaard.

‘Selvsær’ er Sanne Søndergaards ottende soloshow, men det første siden hun i 2019 stoppede i stand-up-branchen. “Showet er en fuckfinger til dem, der mener, at de lov har til at bestemme, hvad der er “rigtig” comedy - og som altid sørger for at udelukke alle os, der ikke passer ind i hvide, heteromænds univers,” fortæller Søndergaard.

Sanne Søndergaard har sideløbende med sin komikerkarriere udgivet en række romaner. Ugen før premieren på ‘Selvsær’ udkommer hendes nye bog, ‘F-ordet’, en feministisk, aktivistisk grundbog. Privat bor Søndergaard nord for Aarhus med sin kæreste hele tiden og hans børn halvdelen af tiden. Hun er a-menneske nogle dage, introvert andre og hader i øvrigt den slags moderne menneskeafgræsningsmærkater.

 

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Fredag d. 8. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 245 kr. inkl. gebyr (Bar og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK245
Køb billetter
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
91203

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px