Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // Sanne Salomonsen – Brudstykker Af Mit Liv

14. aprilKl. 20:00

Det har aldrig skortet på opfordringer, men først nu synes Sanne Salomonsen, at tiden er helt rigtig til at tage ud og møde sit store publikum i øjenhøjde og fortælle om sit liv og sin karriere, der begyndte, før The Beatles havde udgivet en LP. Det er hverken til at se, høre eller tro, men Sanne var bare seks år, da hun i 1962 debuterede som Elverpige i en tv-opførsel af balletten Elverhøj.

Siden har hun arbejdet bredt inden for dansk kultur, hvor hun har sat nogle gevaldige aftryk, samtidig med at hun har glædet millioner af danskere med adskillige plader i mange forskellige genrer og et utal af koncerter over alt i landet. Sanne Salomonsen har oplevet det meste og arbejdet med de fleste, så der er nok at fortælle om. Og det er præcis dét, Sanne vil netop nu.

”Jeg tror, at det er sundt at åbne sig i en tid, hvor vi bliver bedt om at lukke ned og forskanse os. Vi skal holde afstand, ja, men vi kan godt komme tættere på hinanden, og derfor glæder jeg mig til at møde mit publikum på en helt anden måde, og hvor alt kan ske,” fortæller Sanne Salomonsen og afslører, at der ikke kommer til at ligge en færdig drejebog over foredraget før turnéens start:

”Foredraget vil meget afhænge af publikum den enkelte aften. Selvfølgelig vil der være et skelet, som er mit liv og min karriere, men derfra kan det bevæge sig i alle mulige retninger. Nogle dage vil fokus måske være min opvækst og starten på min karriere, andre dage mit sygdomsforløb; nogle vil blive meget musikalske, andre måske mere spirituelle. Én ting er dog sikkert: Der vil ikke være to aftener, der er ens,” lover hun.

Det er ikke nyt for Sanne Salomonsen at holde foredrag. Som ambassadør for Hjerneskadeforeningen har hun talt mange gange om sit eget sygdomsforløb, efter at hun i 2006 blev ramt af en blodprop i hjernen, og navnlig om kampen for at komme oven på igen. Hun elsker at fortælle, og historierne vil flyde frit fra hende som vand fra en uendelig kilde, hvad enten de er sjove eller alvorlige, tossede eller eftertænksomme.

Sanne har igennem årene arbejdet med snart sagt alle inden for dansk musik og underholdning, og hun har oplevet mere end de fleste herhjemme, for selv om musikken har fyldt mest, har hun også spillet teater og musicals og medvirket i flere biograffilm og tv-serier.

Som regel står hun i spidsen for sit band eller er del af et hold, men på den kommende turné er hun solo. Helt alene kvinde på scenen. Det bliver intimt og meget nærværende. Også som en reaktion på de mange corona-restriktioner, der naturligvis også har påvirket Sanne Salomonsen, og som faktisk har været med til at skubbe hende i retning af de kommende foredrag.

”Jeg har optrådt flere gange under nedlukningen i år, og det har været en mærkelig oplevelse, for mens vi oppe på scenen må alt, må publikum nede i salen nærmest intet. Jeg vil helst være i sync med mit publikum, mærke dem og lade mig rive med, og derfor bliver det skønt at komme rundt i landet på denne måde. Og den manglende musik? Jamen, jeg ER jo musikken,” fastslår Sanne og tilføjer grinende, at hun jo altid kan synge, hvis et foredrag skulle stikke i dén retning.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 14. april. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 290 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
14. april
Tidspunkt:
20:00
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
92584

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px