Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Oplev Kristian Hornsleth -live

13. januar 2021 Kl. 19:00:21:00

DKK289 - DKK339

Historierne bag værkerne, provokationerne og de største skandaler
På denne aften bliver du inviteret ind i Kristian von Hornsleths univers - og får de vilde historier bag de største skandaler, tankerne bag værkerne, succeserne og von Hornsleths rejse ind i kunsten.

Køb en hjemløs - skift navn for en gris - investér i klyngebomber!
Som koncept- og performancekunstner har Hornsleth gjort provokationen til en kunst.Hans metoder er brutale, og selvom tankerne bag bunder i et stort sociologisk engagement, bliver han ofte kaldt dansk kunsts enfant terrible og 1. provokatør. Han rykker grænserne for, hvad der er tilladt i kunstens verden overtræder næsten ethvert tabu - og har af samme grund både dedikerede fans og hårde kritikere.
Her et par eksempler på Hornsleths vilde, kontroversielle og konfronterende projekter:
• Han fik 100 landsbyboere i Uganda at tage navneforandring til Hornsleth i bytte for en gris.
• Han har dannet et aktieselskab, der udelukkende spekulerer i klyngebomber, atombomber og andet dødbringende isenkram – og solgt det som kunst.
• Hjemløse blev placeret til salg i glasmontrer for at sætte fokus på uligheden i vores samfundet..
• Og han har sænket 5000 dna-prøver af Hornsleth-fans ned i den 11 kilometer dybe Marianergrav, det dybeste punkt i Stillehavet.
”Når Hornsleth er bedst, formår han virkelig at sætte fingeren ind dér, hvor det gør ondt. Hvor der er noget, vi har glemt at se.” Kulturanmelder Torben Sangild

Provokerende og grænseoverskridende
Hornsleths projekter er i høj grad møntet på at vække modvilje og samtidig blotlægge ømme punkter og synliggøre absurditeter i samfundet. Han er filosof, kunstner og uddannet arkitekt, og udover farvestrålende malerier skaber han også keramik og skulpturer. Hans projekter er kontroversielle og konfronterende, og der er ikke meget, som ikke kunne indgå i et Hornsleth-værk. Alt fra våbenaktier, Rolex-ure, Rolls-Royce og fattige afrikanere til pornofilm, filosofibøger, landskabsmalerier og diamantsmykker, ja alt, hvad der dækker menneskets absurde møde med verden er inspiration for Hornsleth.
Og som altid er intet selvfølgelig helt til at forudse på en aften i selskab med von Hornsleth - så vi kan roligt love, at det bliver en helt særlig aften!

 

Arrangør: TIKKO
Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 13. januar 2021, kl. 19.00
Billetpris: 289/339 kr., inkl. gebyr

Detaljer

Dato:
13. januar 2021
Tidspunkt:
19:00:21:00
Pris:
DKK289 - DKK339
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

TIKKO
Hjemmeside:
www.tikko.dk

Andet

EVENT LINK
https://www.tikko.dk/event/oplev-kristian-hornsleth-taastrup-13-januar-4477

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px