Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // Nikolaj Bentzon Trio // Jazz I Uge 3

20. januarKl. 20:00

DKK150

KONCERTERNE I UGE 3 ER AFLYST PGA. COVID-19 NEDLUKNINGEN. ALLE BILLETKØBERE ER ORIENTERET.

Bentzontrioens musik er stor-swingende og kraftfuld. Han komponerer som få og har også øje og øre for sine musikalske slægtsreferencer. Den eviggrønne All-American Songbook er altid ved hånden og han supplerer ofte sit klaverspil med sin charmerende, fortællende Jamie Collum-agtige vokal. Både i og mellem numrene.

Hans medkombattanter på både album og LIVE er hhv. bassisterne Matthias Petri/Kasper Tagel og trommeslager Espen Laub von Lillienskjold. De står alle øverst på ønskelisten hos mange kapelmestre i Skandinavien.

Nikolaj Bentzon debuterede tilbage i 1989 netop i trioformat med albummet ”Pianoforte” og udgivelsen vakte stor opmærksomhed i presse- og musikmiljø.

Siden de tidlige triodage er det blevet til 22 udgivelser i eget navn med de 6 med hans jazzfunk-gruppe, Bentzon Brotherhood, som en af hovedstrømmene.Ind imellem har der været store produktioner og udgivelser med både big band og symfoniorkester, men også intime udspil som f.eks. hans soloudgivelse ”12 Songs for Mature Lovers”, hvor han selv besynger kærlighedslivets genvordigheder.En anden hovedstrøm var hans lange engagement med DR Big Band – både som pianist og dirigent.Det har kastet en personlig big band-enterprise af sig, som har bragt ham mange steder rundt i verden, f.eks. med hans suiter ”1001 Arabian Jazz Nights” og ”Døgnscenerier”. Hans virke som dirigent og komponist bringer ham til stadighed rundt blandt diverse etablerede orkestre og ensembler.

Det er ikke uden grund, at Politiken indledte omtalen af hans 50-års fødseselsdag med overskriften ”Jazzens Danske Jetfly”.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Onsdag d. 20. jan. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 150 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
20. januar
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK150
Køb billetter
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
92208

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px