Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mahamad Habane – Ham Der Komikeren

24. februar 2022Kl. 19:00

DKK215

Mahamad Habane har gennem de sidste mange år optrådt på scener landet over og har dermed vist sit store talent på både livescenen og i TV. Kronprinseparrets årlige uddeling af priser, Comedy Aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, vært for DM i stand up og nyligst underholdningsprogrammet, Stormester, er bare nogle af de programmer Mahamad Habane har optrådt til og deltaget i. Mahamad Habanes førtste one-man show HAM DER KOMIKEREN er et show med sjov og positivisme. Med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og med hans knivskarpe jokes, er du sikret en aften med komik på første klasse.

Mahamad Habane siger selv om showet:

”Jeg er nu klar med mitførste one man show”. Showet hedder "Ham der Komikeren” og er kulminationen af 6års arbejde med Comedy. I 2015 debuterede jeg på comedyscenen og har de sidste mange år brugt alt min tid og energi på, at lære alt det jeg nu ved om comedy. Idag står jeg tilbage med et show, som er præget af den humor, du kender mig for. I showet fortæller jeg mere om, hvem jeg er, når jeg ikke står på en scenen og gemmer mig bag et arsenal af jokes.Det er nemt at skrive en joke, mendet er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter, håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er ”Ham der Komikeren”, der siger sjove ting fra scenen.

Kom og grin med, når Mahamad Habane tager dig med ind i sin verden af sjov og personlige historier og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus, Bibliotekerne og Høje-Taastrup For Børn

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Torsdag  d. 24. feb 2022 kl. 19.00 (Dørene til foyer/bar og salen åbner kl. 18.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 215 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
24. februar 2022
Tidspunkt:
19:00
Pris:
DKK215
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
98015

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px