Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesper Binzer – Save Your Soul

20. septemberKl. 20:00

DKK270 – DKK320

Klassisk rockmusik ! Som den slags altid var ment. Urkraft, melodi, insisterende nødvendighed og en attitude, der lader lytteren forstå, at et afslag ikke er en mulighed.

Rocklyrik ! Som den slags altid burde være. Men alt for sjældent er. Rocklyrik skrevet med hjerteblod. Om hjertets desperation og nødvendigheden (dét ord igen) af at komme videre i livet. Om at få dæmpet dæmonernes krav, så det også lykkes at komme videre. Om lysten til frihed.

JESPER BINZER, blev der sagt!

Én af Danmarks legendariske og mest insisterende stemmer er - kun små tre år efter sit roste første soloalbum ”Dying Is Easy (Rock And Roll Is Hard)” og kun godt et år efter dagjobbet (D-A-D)s 12. album ”A Prayer For The Loud” - klar med sit nye album ”Save Your Soul”. Et album, som i fornemme klassiske rockrammer byder på tekster og historier hentet dybt i – nå ja – sjælen hos ”en mand i sin bedste alder,” som Jesper udtrykker det.

”Dér har man lyst til at gøre sig umage og levere høj kvalitet på alle hylder – både musikalsk og lyrisk. Jeg forbeholder mig retten til at grave i det indre – måske også mere end nogle måske vil bryde sig om,” siger Jesper. ”Det vil jeg fandeme have lov til i min alder og med min status.”

Så er det da muligt, at det, som Jesper siger, stadig er Mick og Keith fra The Rolling Stones, der sætter barren for rock’n’roll, og det således er dét, man stadig bygger videre på og oven på. Men det skal man så også gøre, og det er dét, Binzer har gjort på ”Save Your Soul”.

Fra den medrivende åbner, ”Life Is Moving”, om at holde fast i sig selv i en omskiftelig verden og et ditto liv til den selvforklarende ”The Heart Will Find It’s Way”. Fra ”Premonition” om hjertet og håbet, der holdes nede, fordi sindet frygter det værste. Og hvorfor? Fordi sindet har været på steder, hvor hjertet nægter at være med mere, som det hedder på den stærke ”My Head’s Been Places”.

”Save Your Soul” er ti sange, som taler til os alle. Skrevet af et ægte, ærligt menneske, som ikke er bange for at dele ud af både konflikter og løsninger dér, når førnævnte hjerte ikke længere vil være med til dét bekymrende tankemylder, mange af os ind imellem bliver overfaldet af.

Sangene på ”Save Your Soul” blev til på få måneder, da Covid pandemien i ét ryk i marts ryddede D-A-Ds ellers helt fyldte koncertkalender i 2020. Men i Jesper Binzers tilfælde er der bare ikke noget, der hedder pause fra musikken.

”Jamen, jeg er personligt så meget rock’n’roll ringvrag, at jeg kun er, hvis jeg arbejder. Længere er den egentlig ikke,” griner sangeren og banker sig på brystet.?”Rocken er der stadig, og rocken betyder mere og mere eller – ja, man tror, det er løgn – faktisk mere end nogensinde!”

”Save Your Soul”? Jamen, mange vil takke dig for indsatsen, Jesper!

”Save Your Soul” er sat musikalsk scene af den danske mesterproducer, guitarist og bassist Søren Andersen (Electric Guitars m.m.fl.).?Og den lyder lige præcis, som klassisk rock altid har været ment. Og det var vist dér, vi kom ind.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Mandag d. 20. sept. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:
Stående: 270 kr. (inkl. gebyr)
Num. siddende på balkon: 320 kr. (inkl. gebyr)

Detaljer

Dato:
20. september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK270 – DKK320
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
92309

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px