Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST -Foreningsprisfesten på Frivillig Fredag

24. septemberKl. 17:30:20:30

 

Vi er desværre nødt til at aflyse årets Foreningsprisfest i Taastrup Teater & Musikhus.

Året har været præget af corona. Det har også ramt foreningslivet, og det kan bl.a. ses ved, at der stort set ikke er kommet nogen indstillinger til Foreningsprisen og Unglederprisen.
Samtidig er der kun kommet få tilmeldinger til arrangementet.

Vi ved, at mange foreninger har travlt med at få genopstartet deres aktiviteter. Vi ønsker jer held og lykke i denne proces og håber snart at se jer til et andet arrangement i Taastrup Teater & Musikhus.

Alle der har indstillet kandidater til Hædersprisen, vil få nærmere besked om, hvordan uddeling af Hædersprisen kommer til at foregå.

 

Høje-Taastrup Kommune siger hvert år TAK til de mange frivillige i kommunen ved et show i efteråret på Taastrup Teater & Musikhus. Arrangementet ligger på Frivillig Fredag d. 24. september, ét landsdækkende arrangement, der har til hovedformål at markere og anerkende landets mange frivillige.

Frivillig Fredag starter aftenen med et spændende oplæg v. tidligere Direktør for Lokale og Anlægsfonden, nu Fagdirektør  i Kultur og -Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune Esben Danielsen, som også har stor erfaring indenfor frivilligområdet i sit arbejde med f.eks. Roskilde Festivalen.

ÅRETS PROGRAM PÅ TAASTRUP TEATER OG MUSIKHUS
17:00: Dørene åbnes
17:30-18:15: Foredrag v. Esben Danielsen, Fagdirektør i Kultur og -Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, tidligere direktør i Lokale- og Anlægsfonden
18:15: Uddeling af Hædersprisen
18.25: Koncert med Aura Dione
18:40-20:30: Lidt til ganen og netværk
20:30: Tak for i aften

OM PRISEN
Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Tilmeld dig til arrangementet via knappen "Køb billet".

Detaljer

Dato:
24. september
Tidspunkt:
17:30:20:30

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Kulturhusene
Telefon:
43352843
E-mail:
kulturhusene@htk.dk
Hjemmeside:
www.kulturhusenehtk.dk

Andet

EVENT LINK
https://place2book.com/da/sw2/sales/3ektcj6x1h

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px