Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

AFLYST // Familiekoncert med Martin Spang Olsen

31. januarKl. 10:00:11:00

DKK35

KONCERTEN ER AFLYST PGA. COVID-19 NEDLUKNINGEN. ALLE BILLETKØBERE ER ORIENTERET.

Denne koncert er for alle børn og voksne, der nyder Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsens enestående evne til at formidle i børnehøjde. De smukke melodier og tekster er arrangeret og fremført af Ib´s søn, Martin Spang Olsen og svigerdatter, sangerinden Anna Britt Mathiassen, der udgav deres anmelderroste CD-bog "Når Far Og Mor Får Tid" i nært samarbejde med Ib Spang Olsen.

Klassikere som fx Mariehønen Evigglad’, ‘Den lille frække Frederik’ og hidtil ukendte børnesange af Ib Spang Olsen har fået nyt liv i Martins og Anna Britts’ børneunivers af jazz, swing, poesi og halvskøre påfund.

Kom og få rørt både kroppen, stemmen, lattermusklerne og højst sandsynligt også hjertet.
For børn fra 3 år og deres voksne.
Koncerten varer ca. 45 minutter, og bagefter kan man købe en signeret CD-bog og få sig en snak med Martin og Anna Britt.

Anmeldelse fra paedagogen.dk
"Når mor og far får tid, tilhører den gode traditionelle børnemusik der forhåbentlig aldrig forsvinder, men samtidig har det svært og unægtelig er svær at opdrive. Svær fordi den børnemusik der i dag indtager både børneværelset og mange institutioner, ofte er ”glimmer-arrangeret” fraseret rytmeboksmusik, hentet i subkulturens ”Du er for lækker” genre. ”Når mor og far får tid”, er den diametrale modsætning til børnemusikkens popunivers. Modsætning fordi der her er tale om en samling gode klassiske børnesange der bliver bedre og bedre hver gang man lytter til dem, og fordi de er tro mod både teksterne og musikken. Der er ingen tvivl om de 6 stjerner til denne produktion".

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 31. januar 2021, kl. 10
Billetpris: 35 kr.

Detaljer

Dato:
31. januar
Tidspunkt:
10:00:11:00
Pris:
DKK35
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.kulturhusenehtk.dk

Andet

EVENT LINK
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/od8tu1rgpz

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px