Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // Driving Miles på Medborgerhuset

18. april 2020Kl. 19:30

DKK75

FORESTILLINGEN ER DESVÆRRE AFLYST PGA. STATSMINISTERENS FORLÆNGELSE AF FORBUDDET MOD STØRRE FORSAMLINGER END 10 PERSONER FOR AT FOREBYGGE SMITTE MED CORONAVIRUS. DET HAR DESVÆRRE IKKE VÆRET MULIGT AT FINDE EN NY DATO FOR FORESTILLINGEN.

Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Cadillac, fire jazzmusikere og én skuespiller

Kom og oplev Henning Mankells H.C. Andersen´ske forestilling ”Driving Miles” på Medborgerhuset i Taastrup d. 18. april i 2020. Forestillingen har spillet med stor succes på Dramaten i Stockholm og Göteborgs Stadsteater. Driving Miles er fortællingen om mødet mellem “den jævne mand” og kunsten. Et klassisk motiv, og samtidig en poetisk, dybt personlig og nuanceret hyldest til kunstens og musikkens kraft.

Fortællingen er baseret på mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein Åge Johansen, der mødes under en jazzfestival i Molde lufthavn. Miles bliver hentet af en limousine med chaufføren Svein Åge bag rattet. “Do you know who I am?” spørger Miles Davis. “Yes” svarer Svein Åge. “Do you like my music?” spørger Miles. Kort og kontant svarer limousinechaufføren “No”. Miles har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han, at Svein Åge som sin chauffør, og som kilometertælleren kører derudaf udvikles et livslangt venskab.

Det er et stærkt team, som er samlet om denne forestilling bestående af instruktør Vigga Bro, dramatikeren Anna Bro samt skuespiller Hans Henrik Clemensen. Musikken leveres af fire unge jazztalenter: Anders Malta, Cornelia Nilsson, Rune Fog-Nielsen, og Zier Romme Larsen.

Citat fra forestillingen: “The Big Bang var i B-dur. Miles Davis´ foretrukne toneart. Jeg tror, at han havde kunnet li´ det. Alt blir født i B-dur. Livet fødes, og døden fødes, og musikken fødes i samme toneart. Jeg tror det er vigtigt. Universet blev skabt og en stor musiker, der hed Miles Davis døde - i samme toneart.”

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup  Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 18. april 2020 kl. 19.30 (Dørene til salen åbner kl. 19.15)

Billetpris: 75 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
18. april 2020
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK75
Køb billetter
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.kulturhusenehtk.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
80034

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px