Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DR Big Band & Sinne Eeg

3. oktober 2020Kl. 20:00

DKK270

DR Big Band & Sinne Eeg

DR Big Band og den danske jazzdiva Sinne Eeg tager på en eksklusiv release turne, hvor du kan høre numrene fra deres nye, fælles album.

Med sin særlige kombination af lækker amerikansk ”sound” og cool nordisk spillestil er DR Big Band den perfekte ramme om vores internationalt anerkendte danske jazzdiva: Sinne Eeg.

Efter mange års musikalsk flirt er bandet og Sinne nu gået ”all in” på et tæt, musikalsk samarbejde, som kan opleves på et helt nyt album, der blev udgivet i Danmark i november 2019 og i resten af verden i marts 2020.

Det nye album album “We’ve Just Begun” blev udgivet udenfor Danmark i marts og røg d. 16/3 direkte ind som nr. 20 over de mest spillede jazz albums på radiostationerne i USA og lå efterfølgende nr. 13.

Produceren bag det nye album er den amerikanske trommeslager og succesproducer André Fischer, der bl.a. er kendt som produceren bag Natalie Coles superhit ”Unforgettable”.

Sinne Eeg har gennem en årrække markeret sig som en af Skandinaviens førende jazzkunstnere med bl.a. prisvindende soloalbums som ”Face the Music” og “The Beauty of Sadness”. Samtidig er hun blevet anerkendt i både Asien og USA, hvor det anerkendte magasin JazzEd for nylig skrev, at Sinne Eeg har ”a voice that resonates with the sounds of beauty and truth”.

Ved denne koncert, kommer du helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Bands 19 forrygende musikere folder sig ud i hele perlerækken af iørefaldende numre, som Sinne har skrevet specielt til det nye album. Og selvfølgelig tager kunstnerne også en tur om nogle af jazzens store hits, som er en del af både DR Big Bands og Sinne Eegs musikalske DNA.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Lørdag d. 3. oktober 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 270 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
3. oktober 2020
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK270
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Kjeld Abells Plads
Taastrup, Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
91202

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px