Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Claus Hempler & Marie Key // Musik i Byparken

26. juniKl. 20:00

DKK315

Lørdag d. 26. juni kan du opleve to af Danmarks helt store musikere, Claus Hempler og Marie Key. En fantastisk sommeraften venter.

 

Claus Hempler:
Den 26. april 2020 udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. Kuffert fuld af mursten er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

Det nye album er produceret af Mahler & Bir (Lars Skjærbæk og Christoffer Møller), som begge har spillet med og produceret for en lang række danske musikere. Det er erfarne folk, og tilgangen har været, at hvis der var en god sang, så skulle den på bordet og indspilles uden for meget snak. De fleste dage startede med, at en sang blev taget op, idéer blev sat i gang, og når dagen var omme, var sangen indspillet.

 

Marie Key:
Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen til Musik i Byparken, når hun giver solokoncert under åben himmel lørdag d. 26. juni. Publikum kommer helt tæt på og kan glæde sig til en humoristisk og stemningsfuld koncert med store kærlighedssange ledsaget af sjove anekdoter.

Marie Key spiller sange fra sit nye selvbetitlede album fra oktober 2020 - heriblandt sensommer-hittet "True Love" . Derudover dykker hun også ned i sit store bagkatalog og leverer nye versioner af klassikere som "Landet" og "Uden Forsvar".

 

Retningslinjer og kapacitet:
Vi (Taastrup Teater & Musikhus) tager forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Byparken v. Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Lørdag d. 26. juni kl. 20.00 (Portene til Byparken åbner kl. 19.00)

Billetpris: 315 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
26. juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK315
Køb billetter
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hedehuset, Byparken
Hovedgaden 371B
Hedehusene, 2640 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
93666

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px