Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Cæcilie Norby & Niels HP // Musik i Byparken

27. juniKl. 16:00

DKK195

Afslut denne juni-uge med en musikaften i særklasse i de smukke rammer i Byparken.Denne eftermiddag gæster Cæcilie Norby og Niels HP Kvartet Hedehusene.

 

Cæcilie Norby og Lars Danielsson Duo:
Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter.

Efter hendes alsidige og imponerende medvirken dette års udgave af Toppen af Poppen er Cæcilie tilbage med et powerfuldt all star band og et repertoire, der ligger vægt på hendes PopSoul sider, hvor krydderier af Jazz og Rock selvfølgelig også findes. Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records - idag er hun signet på Europas største Vocal labels ACTmusic. De sidste 30 år har hun turneret verden rundt.

Cæcilie Norby og Lars Danielsson beundres hver især for deres utrolige musikalske alsidighed, hvor de på fornemmeste vis formår at lave STOR musik "Just the two of them!!".

Cæcilie Norby og Lars Danielsson har siden deres udgivelse af "Just the Two of Us" i 2016 høstet bragende live- og albumanmeldelser i ind- og udland for deres unikke sammenspil.

Duoen formår som ganske få at tryllebinde publikum fra første færd. Publikum kan se frem til fortolkninger af klassikere af bl.a. Cohen, Mitchell, og Bowie samt improvisationer og egne kompositioner - alt fremført afvekslende, nytænkende og overdådigt musikalsk.

 

Niels HP Kvartet:
Kvarteten spiller Niels HP's groove baserede musik, som levner plads til, at musikerne kan strække ud, så ikke to aftener er ens. En levende musiktrio, hvor Jacob Christoffersens sprudlende klaverspil og Jesper Bodilsens varme groove og Zoltan Csörsz  geniale grooves danner en perfekt legeplads for Niels HP's vokal.

Niels HP -Sang & Congas:
Synger i feltet mellem Soul R&B og Jazz. Har med sin baggrund som trommeslager og perkussionist altid et øje til groovet, og med soulen som klangbund flirter han med Jazzens improviserende tilgang til musikken.

Jacob Christoffersen - Piano & kor:
Modtager af Ben Webster prisen. Fast pianist med Jazz sangerinden Sinne Eeg. Jacob Christoffersen spiller med en intensitet og et overskud, som med rette har gjort ham til en af de mest benyttede Jazzpianister herhjemme.

Fredrik Damsgaard -Höffner bas:
Kendt som en bundgroovende bassist på både Höffner og Kontrabas i utallige sammenhænge inden for alle stilarter. Fredrik Damsgaards store ører og karakteristiske groove gør ham til den perfekte legekammerat.

Mads Andersen:
Trommeslager som med sin smagfulde spillestil og gyngende groove er
eftertragtet på

 

Retningslinjer og kapacitet:
Vi (Taastrup Teater & Musikhus) tager forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Byparken v. Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Søndag d. 27. juni kl. 16.00 (Portene til Byparken åbner kl. 15.00)

Billetpris: 195 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

 

Detaljer

Dato:
27. juni
Tidspunkt:
16:00
Pris:
DKK195
Køb billetter
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hedehuset, Byparken
Hovedgaden 371B
Hedehusene, 2640 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
93667

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px