Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredagsbar på Medborgerhuset m. Askling (Special Guest: Mason J)

4. oktober 2019 Kl. 20:00

Gratis

BEMÆRK KONCERTEN ER FLYTTET TIL MEDBORGERHUSET!

Oplev to danske kunstnere, som er på vej frem på den danske musikscene kombineret med Fredagsbar på Medborgerhuset!

Fredag d. 4. oktober kommer sangerinden, Askling og sangeren, Mason J. forbi Medborgerhuset, hvor de vil synge weekenden ind. To upcoming, der stensikkert bliver store i fremtiden, men inden da har du mulighed for at opleve dem helt GRATIS!!

Askling:
”Hendes silkebløde og overlegne vokal tager dig igennem et elektronisk pop-univers, drevet af feminin styrke. Vi var vidne til en ung artist med et åbenlyst talent. Vi mærkede sårbarheden hvilket skærpede nysgerrigheden, og som koncerten skred frem, blev talentet mere og mere tydeligt. Vi lægger vægt på det vokale overskud og de allerede nu velproducerede tracks. Der er stort talent – Det er åbenlyst”.

Askling udsendte sin første single ”Missing you” i november 2017, og er pt. aktuel med fire singleudspil, hvor især ”It’s you” har gjort sig godt bemærket med over 4,3 millioner streams alene på Spotify.

Askling er også godt repræsenteret på de sociale medier, hvor hun allerede har opnået mere end 17.000 følgere på Facebook og samtidig er godt repræsenteret på Instagram.

Hendes seneste singleudspil ”So Precious” har rundet vej til radiostationerne, hvor den bl.a. er i rotation på P3, P7 mix, Radio ABC, Radio Silkeborg, Radio Solo, Radio Sydhavsøerne, Vox Pop Radio (Færøerne), m.fl.
Sangen blev også addet på officielle spotify lister i 8 forskellige lande og blev placeret på Apple Music ”Best Music of the week” liste.

 

Mason J:
Der er både romantik og fest i luften, når Mason J slår guitaren an og synger om sin store kærlighed på debutsinglen, pophittet “Falling in Love”.

Den 22-årige musiker fra Grenaa har selv skrevet og komponeret al sin musik, mens Christoffer Stjerne, der til daglig er forsanger i rocktrioen H.E.R.O, har produceret sammen med Asger Møller, som tidligere har arbejdet med artister som Mads Langer og Hjalmer.

Med en kærlig hilsen til Justin Timberlake, Shawn Mendes og Mads Langer, folder Mason J sin store, udtryksfulde vokal ud på sange, der kredser om kærlighed – både den der føles godt og den der ikke gør.

“Falling in Love handler om en forelskelse, der kan tage dig ud af det mørkeste dyb, som en forløsning, der sætter dig fri”, siger Mason J og tænker tilbage på en forelskelse.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Fredag d. 4. oktober 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: GRATIS

Pladser: Ståpladser

Detaljer

Dato:
4. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00
Pris:
Gratis
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.kulturhusenehtk.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
82787

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px