Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Marwan

20. oktober Kl. 21:00

DKK125
Køb billetter

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed, hvilket netop har medført at Marwan i dag, anses for at være en af de mest respekteret rappere i Danmark.

Marwan kendetegner en artist, som hver gang har benyttet albumformatet til at rammesætte et specifikt emne - et emne som andre ikke taler om. Marwan føler en trang til at benytte ham selv som et talerør, som skal skabe debat og fokus - ofte på vanskelige emner. Siden udgivelsen af debutalbummet P.E.R.K.E.R har Marwan gennemgået en naturlig udvikling med hans to seneste albumudgivelser, der både har skildret den sociale og politiske virkelighed med en intensitet, så ordene kløver sig ind i bevidstheden som projektilerne fra en skarpladt pistol.

Nu er Marwan tilbage med det nye album "Partisaner", hvor han går tilbage til den oldschool westcoast lyd, der også kendetegnede det anmelderroste debutalbum P.E.R.K.E.R. Det nye album indeholder featurings med bl.a. L.O.C, Lord Siva, Bai-D og er produceret af L.O.C's faste producer "ES", som til perfektion understøtter Marwans skarpe og mørke flow til det hårde og minimale lydbillede.

Marwans nye album "Partisaner" kredser, jf. ovenstående definition, om begrebet "partisaner" - en partisaner med støtte til en mærkesag. Marwan har en mærkesag - en mærkesag for en bedre verden. Det kommende album tager sit udgangspunkt i denne mærkesag - set fra hans virkelighed som dansk-palæstinenser. Marwan tør at gå forrest i denne mærkesag - tør at være talerør for denne mærkesag. "Partisaneren" er en hyldest til ham eller hende, der uanset religion, hudfarve eller nationalitet står forrest i kampen for en mere retfærdig verden.

Marwan tør hvor andre tier - han snakker om det folk ellers ikke snakker om, hvilket på mange måder er en musikalsk mangelvare i en tid, hvor behovet for samfundsrelevant tekstforfatterskab aldrig har været større.

En trang til at RÅBE OP. En trang til at skildre TABU belagte emner. En træng til at kæmpe en kamp for FRIHED til folket. Det er Marwan. Det er Partisaner.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 20. oktober kl. 21.00

Billetpris: 125 + gebyr

Pladser: Unummererede (ståpladser)

Detaljer

Dato:
20. oktober
Tidspunkt:
21:00
Pris:
DKK125
KØB BILLETTER
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
43352770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Andet

EVENT ID
64965

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px