Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mads Langer m. Danmarks Underholdningsorkester (UDSOLGT)

7. juni 2018 Kl. 19:30

DKK300

Kul’tour har lavet et scoop!

Idéen har været længe undervejs - nu sker det. Kul’tour ugen får besøg af Danmarks Underholdningsorkester i selskab med Mads Langer til en koncert på Taastrup Teater & Musikhus. Der sker endda med et lokalt islæt - Underholdningsorkesterets direktør Andreas Vetö kommer nemlig selv fra Taastrup. Han har boet i Taastrup hele sit liv, og selvom det går stærkt med orkesteret, er den lokale forankring ikke glemt.

Som flere andre danske musikere startede Andreas i Tivoli-Garden, hvor han tog de første skridt i sin musikalske karriere som trompetist. Senere blev trompeten skiftet ud med dirigentstokken - en fremragede beslutning, skulle det vise sig.

Det er nemlig gået Andreas fantastisk godt som dirigent. Efter starten hvor han dirigerede en række amatørorkestre til koncerter og musicals, bevægede han sig over til store, bredt anerkendte orkestre som Odense Symfoniorkester, DR Big Band og ja, Danmarks Underholdningsorkester. Han startede Det Ny Big Band i 2011, der blandt andet lagde vejen forbi Taastrup Teater til Sinatra Night med Flemming Enevold.

Derudover har Andres Vetö arbejdet på flere musikskoler, deriblandt i Høje-Taastrup, hvor han var med til at starte projektet HOPE op, med fokus på musikkens pædagogiske og sociale potentiale.

Danmarks Underholdningsorkester har eksisteret som privat orkester siden januar 2015, men dets rødder strækker sig mere end 70 år tilbage til 1939. De har opnået bred international berømmelse igennem dets 20-årige samarbejde med chefdirigent Adam Fischer, og har samtidig bevaret en skarpsleben populærmusikalsk profil. Bl.a. var det Underholdningsorkesteret, der indtil 2015 medvirkede ved de store Ledreborg koncerter.

Ligesom Andreas selv, arbejder orkestret i dag målrettet med talentudvikling, formidling og udvikling af nye koncertformater. Som orkestret selv siger det: Det er tid til at se fremad, og sætte ambitionsniveauet højt. Det er nemlig Underholdningsorkestrets ambition, at flere skal møde den klassiske musik og dens forunderlige verden - med Andreas i spidsen rykker de grænserne for hvad et klassisk orkester kan og bør spille.

Orkestrets optræden til Kul’tour ugen står til gengæld i poppens tegn. De har derfor inviteret sangeren Mads Langer med som solist - en vaskeægte popstjerne. Mads står bag flere store hits som 3AM, Fact-Fiction, Heartquake og You’re not alone, har vundet otte GAFFA awards, en DMA, en Carl pris og en Zulu award - i tillæg til over 400 afholdte koncerter de seneste 5 år.

Så det er altså et Danmarks Underholdningsorkester og en popstjerne i absolut topform, der besøger os på Taastrup Teater & Musikhus. Det bliver næsten en intimkoncert, for der er kun knap 400 pladser – så skynd jer at sikre jer en billet til hvad der utvivlsomt bliver en uforglemmelig aften i Taastrup.

 

Arrangør: Kul'tour

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 7. juni kl. 19.30 (dørene åbner kl. 18.30)

Billetpris: 300 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
7. juni 2018
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK300
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Kul’tour
Telefon:
20 25 88 00
Hjemmeside:
www.kultour.nu

Andet

EVENT LINK
http://www.kultour.nu/Koeb-billetter.html

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px