Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klassebilledet m. Mikkel Schrøder Uldal

6. maj 2018 Kl. 18:00

DKK200

Vi husker det alle sammen. Klassebilledet!
Minderne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev alle vennerne af? Hvad havde livet til dem? Mikkel Schrøder fører os tilbage til de unge uskyldige år, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit af Dallas og Dollars. Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling ”Klassebilledet”, er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner.

Han taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen og tegner nogen helt fantastiske humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Nina der var 5 år foran de andre piger og havde en kæreste på 25. Rikke der holdt fast i at lege hest til hun var 19. Mogens der egentlig ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet. Dennis der den dag i dag skriver kontaktannoncer fra fængselscellen. Kamma der endte i et fåreskind på Island, eller Allan der må strikke for ikke at slå ihjel.

Med sjove tekster og ørehængende sange, præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, og hans skæve og underfundige tekstunivers (der leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og Niels Hausgaard), er efter publikums mening noget ganske nyt og forfriskende. Det er ihvertfald sjovt, til tider poetisk, yderst charmerende og med hjertet på rette sted. Selv kalder han forestillingen hvor han veksler mellem musik og tale, for ”underholdning man både må grine og græde til”, og sæson 2018 er Mikkel Schrøder og hans to musikere på tour.

Med nærvær, humor og Mikkels stærke stemme, er der lagt op til en række intime og stærkt underholdende forestillinger. Premiere på Vendsyssel Teater januar 2018

 

Arrangør: Høje-Taastrup Teaterforening

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 6. maj kl. 18.00

Medvirkende: Mikkel Schrøder Uldal

Instruktion: Peter Schrøder

Co-writers: Vase & Fuglsang

Konsulent: Kristian Leth

Producent: Mikkel Schrøder og Vendsyssel Teater

Billetpris: 200 kr. + gebyr

 

Pladser: Nummererede

Detaljer

Dato:
6. maj 2018
Tidspunkt:
18:00
Pris:
DKK200
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Høje-Taastrup Teaterforening
Telefon:
25 36 90 73
E-mail:
ht-teaterforening@mail.dk
Hjemmeside:
http://www.ht-teaterforening.dk/

Andet

EVENT LINK
https://v2.billetten.dk/show/index/showid/165565?

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px