Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ameton & Another World møder HOPE

14. februar 2018 Kl. 17:00

DKK50

Ameton (GH)/Another World (DK) møder HOPE orkestret (Taastrup)

Ameton trio fra Ghana kommer til Danmark for at fortsætte samarbejdet med Katrine Suwalskis sprudlende afrojazz gruppe Another World under Vinterjazz 2018. Sammen med Taastrups fantastiske børneorkester HOPE fylder de Musikteateret med masser af energi og spilleglæde! De vestafrikanske rytmer går i ét med Katrine Suwalskis kraftfulde musik. Bandet spiller også afrikansk musik af Ameton trioens medlemmer, Miriam Makeba, Fela Kuti m. fl. Der er lagt op til en festlig eftermiddagskoncert hvor dansk vinterjazz møder ghanesisk afrobeat og og hvor Hope Orkestret kan opleves i samspil med professionelle musikere i verdensklasse!

Elivava Mensah (GH) har etableret sig som en af Vest- afrikas førende sangerinder indenfor jazz og Afro-beat. Hun er inspireret af Miriam Makeba og Billie Holiday og har optrådt i, Togo, Cote d'Ivoire, Benin, Tyskland og Danmark

Dela Botri (GH) Dela Botri, virtuos bambus fløjtespiller (Atenteben), sanger, percussionist med en international karriere. Han leder 9 mands orkestret Hewale Sounds. Genremæssigt spænder han vidt fra traditionel Afrikansk musik til folk og jazz. Han har udgivet en lang række CD'er I eget navn. Han sammenlignes med kunstnere som Habib Koite, Salif Keita og Youssouf Ndour.

Odomankoma Kyerema Pra (GH) er som "Divine Masterdrummer" dybt rodfæstet i den ghanesiske tromme- tradition Han leder gruppen Twerammpon Traditionals i Cape Coast. Gruppen optræder ved festivaler, bryllupper, begravelser, med traditionel musik og dans. De har turneret i Danmark, Tyskland, Beligien, Elfensbenskysten og USA. Okyerema har boet et år I Roskilde, og har sat sine tydelige spor på den danske world scene.

Katrine Suwalski (DK) Jazzsaxofonist og komponist, der i mere end tyve år har stået i spidsen for orkestret Another World, har samarbejdet med solister fra ind og udland, herunder Bob Moses (US), John Tchicai (DK), Morten Carlsen (DK), Gameli Tordzro (GH), Simon Winsé (BF), Ameton Trio (GH). Har skrevet musik for både børn og voksne, instrumentalmusik, sange, kormusik mm. Hendes musik bliver nu anerkendt i Afrika, hvor hun har turneret flere gange, både som solist og med Another World. Hun har udgivet 7 CD er i eget navn.

Ayi Solomon (GH) Percussionist, har boet i Danmark siden 1980'erne. Spiller på den internationale Jazz and World Music scene. Med: Randy Brecker, Jerry Bergonzi, Adam Nussbaum. Særlig kendt i DK for sit samarbejde med New Jungle Orhestra og Palle Mikkelborg. Han er co-producer på fem CD?er med Katrine Suwalski.

Marie Schmidt (DK) Pianist, har spillet med Katrine Suwalski i forskellige konstellationer i årtier, hvilket høres på deres tætte, eksperimenterende og kreative samspil. Sammen har de indspillet CD?erne River Pra og Little Boat. Marie kendes også fra trioen Sophisticated Ladies

Jens Skou Olsen (DK) En af vore bedste kontrabassister, er udannet af NHØP og Hugo Rasmussen. Jens har akkompagneret en lang række solister: Ulla Henningsen, Finn Ziegler, Nikolai Hess mfl. og har turneret verden rundt.

www.suwalski.dk

 

Arrangør: Høje-Taastrup Kommunale Musikskole

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 14. februar kl. 17.00 (dørene åbner kl. 16.00)

Billetpris: 50 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede

Detaljer

Dato:
14. februar 2018
Tidspunkt:
17:00
Pris:
DKK50
Køb billetter
Begivenhed Kategori:

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Høje-Taastrup Kommunale Musikskole
Telefon:
4335 2850
E-mail:
MUSIKSKOLEN@HTK.DK
Hjemmeside:
http://www.htkmusikskole.dk/

Andet

EVENT ID
71126

VELKOMMEN

TIL MASSER AF KULTUR I DIN KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Kulturhusene og Taastrup Teater har mere end 250.000 gæster hvert år og bruges til koncerter, teater, foredrag, undervisning, udstillinger og meget mere. Husene råder over mere end 35 sale og lokaler, som du har mulighed for at booke. Vi skaber oplevelser i nærheden af dig.

Kulturcenter_300x150px-02 taastrup-teater-300-150Lipperts_300x150px Hedehuset_300x150px